Twee dagen voor vertrek!
Lieve allemaal,
Zo, mijn eerste verhaaltje.. Wel heel raar hoor. Suzanne en ik zijn al zo lang met deze reis bezig en het leek altijd nog zo verweg. Het was al een standaard verhaaltje geworden met standaard vragen: waar ga je heen, wat ga je doen, ga je alleen, hoe lang ga je, heb je er zin in? Als het goed is weet iedereen het nu, maar toch: Samen met Suzanne van Well ga ik 3 maanden naar Sri Lanka. De eerste 2 maanden zullen we verblijven in een gastgezin en vrijwillig meelopen in een vrouwenkliniek/ziekenhuis in Panadura. Na die 2 maanden zullen wij 1 maand door Sri Lanka reizen, waarna we weer terug keren naar Nederland. Hiervoor hebben wij beide onze studie verloskunde één jaar onderbroken. We hebben in de afgelopen maanden hard gewerkt (en stiekem ook wel een beetje gefeest) om te sparen voor deze reis.De eerste tijd zullen we vooral veel leren over de verloskunde in Sri Lanka en de cultuur en dat is een belangrijke reden voor deze reis.
De komende twee dagen nog lekker bij mijn familie zijn en van de laatste vrienden en vriendinnen afscheid nemen. Mij backpack is zo goed als gepakt, alleen nog wat issues met een 'te kleine' backpack (of lees: te veel spullen?), maar dat komt wel goed. Verder vind ik het spannend, ga ik iedereen vast en zeker missen, maar heb ik er bovenal ontzettend veel zin in.
Zodra ik in de gelegenheid ben zal ik mijn eerste verhaaltje vanuit Sri Lanka plaatsen.
Liefs Mance
p.s. JA, ik pas op, en NEE, ik word niet verliefd.
Hoi Mance,
Wauw wat een avontuur, heel erg veel plezier!!
Groetjes Selma, Paul en Elin!
Ik wens jullie een goeie reis, veel leer ervaring en een fijne tijd toe.
groetjes Kees.
Hoi Mance.
Daar ga je nu is het echt.
Hele goede reis en heel veel plezier.
SUPER.En groetjes aan Suzanne.
Doei Adrie en Marita.
kikkertje,
Ik wens jou en Suus een hele leuke en leerzame tijd toe.
Jullie kunnen altijd een beroep op mij doen als er poep aan de knikker is.
je liefhebbende vader
och, wat is je vader toch een scheet en achter je staat. We hebben vanavond nog ge-skypet, Jos had het over een berg die jij beslist wilde zien? Ik ben 3 jaar geleden ook naar Sri Lanka geweest over welke berghebben we het?
Sri Lanka is een fijn, relax land waar je zeker een leuke tijd kunt hebben.......... tja, en alle huwelijksaanzoeken geef je een goed gevoel en zelfvertrouwen.......... maar .....? Och, wie weet zit er wel een leuke Sri Lankees bij;) Mance een goede tijd daar in het land van Ceylon en ik ga je zeker volgen en genieten van je verhalen en foto's xxx Marleen
He Mance, Ik heb je niet meer gesproken in het nieuwe jaar om je een super reis te wensen. Ik begrijp dat je backpack aan de kleine kant is of wil je te veel mee nemen? De ervaring leert dat je altijd te veel mee neemt als ik de verhalen van Wout en Kas mag geloven. Maar wat een onderneming en alles waar je aan moet denken voordat je uiteindelijk kunt vertrekken. Geniet ervan....
Een hele goede trip en pas op je zelf en je vriendinnetje. x x x x Cily
Hoi Mance, zaterdagavond kreeg je nog "paps boerenkool" ik weet zeker dat je vanavond wel wat anders eet. Eindelijk is de reis begonnen vandaag is je eerste dag. Ik wens je een hele leuke tijd ook voor Suzanne. Veel liefs Siets
Hee liefie!
Hoe was je reis?! Ben je al goed aangekomen?
Ben erg benieuwd naar je eerste verhalen vanuit Sri Lanka! Heel veel plezier en geniet van alle eerste indrukken! xx
Citaat: "p.s. JA, ik pas op, en NEE, ik word niet verliefd."
Ik moest hier toch wel om lachen. :'D
stoemme typo in e-mail.